Ποιοι είμαστε..

Το 2004 ιδρύθηκε η πρώτη σχολή οδηγών από τους εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών Κίμων Λογοθέτη και Ανδρέα Μπότσικα. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών. Τον Μάρτιο του 2012 η σχολή μας επέκτεινε τις δραστηριότητες της στη διοργάνωση σεμιναρίων Περιοδικής Κατάρτισης οδηγών Φορτηγών και Λεωφορείων (Π.Ε.Ι.)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με μεταφορικές εταιρείες ( logistics), τουριστικά γραφεία, σωματεία οδηγών, εταιρείες τροφίμων αλλά και πολλούς ιδιώτες καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο μέρος του συνόλου των επαγγελματιών οδηγών της χώρας.

Το 2015 επιταχύνουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης και ενισχύουμε την διοργάνωση σεμιναρίων οδικής αγωγής σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε αθλητικά σωματεία αλλά και σεμιναρίων eco-driving σε μεγάλες εταιρείες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα και να σας ενημερώσουμε ότι η σχολή μας λειτουργεί πλέον υπό την επωνυμία BALKO.

Με εκτίμηση,
Κίμων Λογοθέτης & Ανδρέας Μπότσικας

Τα Γραφεία μας..

Η Εμπειρία μας..

Διπλώματα Αυτοκινήτου - 12 Χρόνια
Διπλώματα Μηχανών - 12 Χρόνια
Διπλώματα Φορτηγών & Λεωφορείων - 12 Χρόνια
Υπόλοιπα Διπλώματα - 12 Χρόνια
Π.Ε.Ι. (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας) - 4 Χρόνια

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Το σχεδιάγραμμα στα αριστερά σας δείχνει ανά κατηγορία και την εμπειρία μας. Η θέληση μας αλλά και η γνώση μας θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!!

Συνεργάτες & Πελάτες

Οι Σχολές Οδηγών Balko έχουν συνεργαστεί & συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλλά και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα!

Hosting Store
Προσωπικό Blog Κίμων Λογοθέτης
Υπουργείο Παιδείας
Ioas
Golden Sites
Navy Green
BMW Sittas – Flaskis
Περιφέρεια Αττικής
 • Χίλια ευχαριστώ για όλα! Τέλεια πρακτικά αλλά και θεωρητικά μαθήματα. Δεν χρειάστηκε να διαβάσω καθόλου στο σπίτι! Σας ευχαριστώ πολύ και για την γρήγορη παράδοση του διπλώματος, καθώς το είχα μεγάλη ανάγκη!
  person-01
  Αποστολίδης Ρ.
  Απέκτησε Δίπλωμα Αυτοκινήτου & Μηχανής
 • Πριν έρθω φοβόμουνα να ακουμπήσω το τιμόνι. Με την βοήθεια σας και την εμπειρία σας με βοηθήσατε από το πρώτο κιόλας μάθημα να ξεπεράσω τους φόβους μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ .. Γιώργος!
  person-01
  Παπαδόπουλος Γ.
  Απέκτησε Δίπλωμα Αυτοκινήτου
 • Δεν έχω πολλά να πω.. Είμαι πολύ τυχερός που διάλεξα εσάς για να βγάλω το δίπλωμα μου! Του χρόνου θα σας έρθω και για το δίπλωμα αυτοκινήτου 🙂
  person-01
  Ψάθας Α.
  Απέκτησε Δίπλωμα Μηχανής
 • Δεν ξέρω αν γενικά η οδήγηση είναι τόσο εύκολη όσο με κάνατε να την δω εγώ! Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μετά από τα μαθήματα οδήγησης που κάναμε νιώθω έτοιμη να κάνω ένα Road Trip με της φίλες μου!! (περίπου δλδ) χιχι Σας ευχαριστώ πολύ!
  person-02
  Αγγελάκη Μ.
  Απέκτησε Δίπλωμα Αυτοκινήτου