Ποιοι είμαστε

Σχολές Οδηγών Balko


Το 2004 ιδρύθηκε η πρώτη σχολή οδηγών από τους εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών Κίμων Λογοθέτη και Ανδρέα Μπότσικα. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών. Τον Μάρτιο του 2012 η σχολή μας επέκτεινε τις δραστηριότητες της στη διοργάνωση σεμιναρίων Περιοδικής Κατάρτισης οδηγών Φορτηγών και Λεωφορείων (Π.Ε.Ι.)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με μεταφορικές εταιρείες ( logistics), τουριστικά γραφεία, σωματεία οδηγών, εταιρείες τροφίμων αλλά και πολλούς ιδιώτες καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο μέρος του συνόλου των επαγγελματιών οδηγών της χώρας.

Το 2015 επιταχύνουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης και ενισχύουμε την διοργάνωση σεμιναρίων οδικής αγωγής σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε αθλητικά σωματεία αλλά και σεμιναρίων eco-driving σε μεγάλες εταιρείες.

Εμπειρία & Αποτελέσματα

Η Σχολή μας εδώ και 16 χρόνια προσφέρει μέσα από μία σειρά οπτικοακουστικών μέσων το καλύτερο και πιο κατανοητό θεωρητικό μάθημα που κάνατε ποτέ. Όσο αφορά τα πρακτικά μαθήματα, η εμπειρία των μαθημάτων είναι μοναδική. Εκδεδυμένος δάσκαλος σας ξεκινάει από το μηδέν και μέσα σε 20 πρακτικά μαθήματα και με την βοήθεια των θεωρητικών καταφέρνει και σας εκπαιδεύει σωστά για να έχετε στις εξετάσεις σας 100% επιτυχία!

Φωτογραφίες


Η Ιστορία μας


  • 2021 – Αναβάθμιση των αυτοκινήτων μας
  • 2018 – Ανακαίνιση σε όλες τις σχολές μας
  • 2016 – Αποκτήσαμε 1 ακόμα Φορτηγό & 1 Λεωφορείο
  • 2010 – Ανακαίνιση σε όλες τις σχολές μας
  • 2007 – Επεκτείναμε τις εγκαταστάσεις μας και φτιάξαμε και αίθουσες για το ΠΕΙ στα Πετράλωνα
  • 2004 – Ανοίξαμε την 1η σχολή μας στο θησείο