Σχολή Οδηγών

[dt_gap height=”10″]

Ποιοι είμαστε..

[dt_gap height=”10″]

Το 2004 ιδρύθηκε η πρώτη σχολή οδηγών από τους εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών Κίμων Λογοθέτη και Ανδρέα Μπότσικα. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών. Τον Μάρτιο του 2012 η σχολή μας επέκτεινε τις δραστηριότητες της στη διοργάνωση σεμιναρίων Περιοδικής Κατάρτισης οδηγών Φορτηγών και Λεωφορείων (Π.Ε.Ι.)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με μεταφορικές εταιρείες ( logistics), τουριστικά γραφεία, σωματεία οδηγών, εταιρείες τροφίμων αλλά και πολλούς ιδιώτες καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο μέρος του συνόλου των επαγγελματιών οδηγών της χώρας.

Το 2015 επιταχύνουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης και ενισχύουμε την διοργάνωση σεμιναρίων οδικής αγωγής σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε αθλητικά σωματεία αλλά και σεμιναρίων eco-driving σε μεγάλες εταιρείες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα και να σας ενημερώσουμε ότι η σχολή μας λειτουργεί πλέον υπό την επωνυμία BALKO.

Με εκτίμηση,
Κίμων Λογοθέτης & Ανδρέας Μπότσικας

[dt_gap height=”25″]

Τα Γραφεία μας..

[dt_gap height=”9″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”200″ width=”250″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”albums-category-01,h-sxoli-mas”]
[dt_gap height=”30″][dt_divider style=”thin”][dt_gap height=”30″]

Η Εμπειρία μας..

[dt_divider style=”thin”]
Διπλώματα Αυτοκινήτου - 12 Χρόνια
Διπλώματα Μηχανών - 12 Χρόνια
Διπλώματα Φορτηγών & Λεωφορείων - 12 Χρόνια
Υπόλοιπα Διπλώματα - 12 Χρόνια
Π.Ε.Ι. (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας) - 4 Χρόνια

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

[dt_divider style=”thin”]

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”fancy”]Το σχεδιάγραμμα στα αριστερά σας δείχνει ανά κατηγορία και την εμπειρία μας. Η θέληση μας αλλά και η γνώση μας θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!![/dt_quote]

[dt_gap height=”30″][dt_divider style=”thin”][dt_gap height=”30″]

Συνεργάτες & Πελάτες

[dt_gap height=”30″]

Οι Σχολές Οδηγών Balko έχουν συνεργαστεί & συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλλά και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα!

[dt_gap height=”15″][dt_logos columns=”4″ dividers=”true” number=”8″ orderby=”date” order=”desc” animation=”none” category=”color-logos”][dt_gap height=”30″]
[dt_testimonials type=”slider” padding=”20″ column_width=”370″ autoslide=”6″ number=”12″ orderby=”date” order=”desc” category=”%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82″][dt_gap height=”30″]